Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

marți, martie 31, 2009

Minciunile Puterii

In acest an se demarează lucrările la drumul expres Targu Frumos-Botoşani, se arata astazi intr-o stire aparuta pe un site local.
Este una din minciunle celor aflaati la putere, minciuna care se repeta in fiecare an electoral. Se pare ca oamenii lui Base au cam intrat in criza de idei, neraminidu-le decit sa mai anunte ce vor pune in practica celebra HG 1007 de prin 1998 care declara Botosaniul zona defavorizata si stabilea taxe si impozite reduse si o serie de facilitati pentru cei care investeau aici.
Ca se se stie in acest moment in Botosani nu exista cale ferata electrificata, legatura cu cel mai apropiat drum expres Iasi-Bucuresti este facuta printr-o sosea buna parte construita din placi (se foloseau la drumuri srategige), iar soseaua spre Suceava e intr-o stare deplorabila.

Drumul naţional va avea in acest an licitaţia pentru executarea reparaţiei capitale cu unele modernizări, supralărgiri in zonele cu pante, a curbelor, fără mari modifcări in modernizare. Lucrarea se va desfăşura pe parcursul a doi ani, anul acesta o parte şi la anul finalizare-este declaratia prefectului Cristian Roman.

Nu au inceput nici macar actele de exproprieri, absolut necesare pentru a construi un drum expres la latimea care sa-i confere acesta denumire. Licitatia n-are decit sa se tina anul acesta dar constructiile propriuzise, daca intr-adevar exista in plan nu vor incepe mai devreme de doi ani. Oricum sintem in pericol ca prin Botosani sa treaca si un drum expres care va face legatura cu Bucurestiul si un coridor europen, Odessa-Budapesta care ar putea face din municipul resedinta de judet un atractiv punct pentru diversi investitori.

La cite minciuni neverificabile poti spune, si la cit de credula e lumea in ziua de azi e usor sa fii politician, mai ales in Botosani unde daca nu realizezi ce-ti propui n-ai decit sa dai vina pe sefii tai de le Bucuresti.


Am sa incerc sa fac un top al minciunilor spuse de cei de la putere a locala in ultimii 10 ani, sa vedeti cam ce valoare are electoratul din judetul unde traim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments