Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

marți, martie 03, 2009

Bulevard farmat


Am promis ca voi pune poze cu bulevardul Eminescu la mai putin de un an de la darea in folosinta. Iata ce rupt este trotuarul. Scuzele autoritatilor sint ca pe acolo au parcat unii masinile, dar nu prea stau in picioare, trotuarul este farmat si in multe locuri unde masinile nu aveau acces. Bulevardul este inca in garantie dar firma care a executat lucrarea, Nova Construct din Iasi este in faliment si patronul ei a murit.
In primavara anului trecut lucrarea a fost luata in subantrepriza de firma Conrec Botosani care ar fi normal sa suporte pe cheltuia proprie costul reparatiilor. Din cite se pare Conrecul nu a respectat reteta de beton amprentat si iata consecintele. Firma Conrec este patronata de regele asfaltului de Botosani Mihai Vrajitoru care an de an ne peticeste drumurile. Faptul ca Vrajitoru este finul primarului nu are nici o relevanta deoarece el a lucrat drumuri indiferent cine a fost primar in Botosani. Calitatea lucrarilor executate de Conrec se vede, fapt care ar trebui sa puna pe ginduri pe edilii nostri iubiti, ca poate exista unii care se pricep mai bine, lucru greu de crezut ca se va intimpla, intrucit nu se grabeste nimeni sa arate cu degetul ceea ce s-a intimplat pe bulevard.

3 comentarii:

  1. tehnic asist nu lucreaza pe la voi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Ba da dar aia fac cadou jeepuri pe la primarii de la tara si saracii nu fac decit niste amarite pietruiri..:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Se vede ca au furat cimentul din beton si prin urmare ar trebui trasa la raspundere firma care a facut reteta de beton

    RăspundețiȘtergere

ClickComments