Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

luni, martie 23, 2009

Hunca, locomotiva PSD la Europarlamentare


Mihaela Hunca (foto), a fost propusa de organizatia judeteana a PSD-BT pentru alegerile europarlamentare. Si iata ce declara secretarul general al organizatiei municipale PSD Botosani: "Este un om de valoare, care a impresionat Biroul Permanent Judeţean. A mai fost o propunere in acest sens, insă persoana respectivă s-a retras din cursă cind a văzut CV-ul doamnei Huncă!"
Si iata ce cred eu: Baietii astia din PSD ne cam iau de prosti, adica ce valoare ar trebui sa aiba "doamna Hunca" incit contracandidatul sa o ia la goana numai citindu-i CV-ul? Ce ar putea contine in el CV-ul d-nei Hunca incit sa se sperie lumea? (d-na Hunca a fost director la Casa Corpului Didactic si actualemente este inspector pe la ISJ, dar este si om de afaceri-are un bar cu magazin mixt la tara, la Ungureni:)))
Unde a stat d-na Hunca pina cum, de ce a fost tinuta ascunsa, de ce nu face parte din Guvern?
Ar putea fi d-na Hunca o alternativa la candidatura pentru presedentie a PSD?
Cred ca ar fi timpul ca Gheorghe Vizdoaga sa renunte la limbajul de lemn si de cadre care l-a consacrat si sa inceapa sa trateze cu respect media. Altfel ii recomand o pensionare placuta, chiar si politica si plimbari cit mai lungi si dese cu nepotii prin parc. Cit despre chestia cu madam Hunca n-a crede nici ciinele meu. Sau poate PSD-ul va vrea in Botosani sa-si reconfirme statutul de perdant cu care a inceput sa se obisnuiasca.(ciinele meu nu este analist politic).

Adevarul e ca nimeni nu mai pune botu` sa bage bani in niste alegeri la care pe lista sa figureze pe la a treia pagina. De fapt asta trebuia sa spuna Vizdoaga, ca oricum stia toata lumea.


PS: Cu respect o informez pe d-na Hunca ca va acces oricind la postul TV local din Botosani pentru a ne impartasi citeva din obiectivele ei de viitor europarlamentar si despre prioritatile in ceea ce priveste activitatile macropolitice pe care le va desfasura. Pentru putin transfer de imagine i-as putea face rost de un dialog in direct la care sa participe Renate Weber, dupa opinia mea cam singurul botosanenan in stare sa faca politica la Bruxelles.

9 comentarii:

  1. Nu fi prea exigent. De ce o compari cu Dna Weber si nu cu Elena Ba..?

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai Weber e din Botosani, deci sa spunem ca din patriotism local.
    Macar pe EBa o voteaza fraierii de merg prin cluburiile de fite din Bucuresti si nu sint putini. Mai iese cu "taticu" de mina, o voteaza PDL-isii care nici aia nu-s putini in Bucuresti..
    Da pe pacaliciul asta din BT cine draq sa-l voteze. Astia din BT in primul rind isi bat joc de partid prin asemenea propuneri de candidati. Il trag deliberat in jos.

    RăspundețiȘtergere
  3. Desi banuiesc ca uneori te indignezi sincer, textele tale au si doza de umor necesara astfel incat sa le citesc cu multa placere. Dar aveti subiecte, nenica, acolo, nu gluma. Multi tampiti. Hai ca am murit de ras. Cine mai e si doamna (stai sa revad textul ca am uitat cum o cheama) Hunca? Poate apare pe aici sa ne impresioneze :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. E un x ma Lilick. Nu apare pe acolo sigur ca n-are bani de bilet.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasa nu te victimiza, ca stati bine. Bucurestenii defileaza cu Vanghelie (nu la europarlamentare), si Lilick nu se da de ceasul mortii pe chestia asta. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Hahahahah. Vanghelie e slab...noi il avem pe Contac, ala cu catelus cu parul cret si miminnireiadele. (da o cautare pe Youtube). Chiar am sa-i rog pe ai mei de la Somax sa-mi faca o selectie cu prosti de Botosani. E marfa aici in nord de nu-ti vine sa crezi. Oricum nu ne putem compara cu Bucurestiul. E mai mare:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @Ionut

    :)) Cand am zis ca poate apare pe "aici" ma refeream la blogul tau.

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) O sa mai apara, ca tot s-a lansat in politica...

    RăspundețiȘtergere

ClickComments