Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, martie 05, 2009

Tariceanu plicticos

Astazi a fost Tariceanu la Botosani. Total neinteresant. Blablauri pentru presa, rugaminti de vot la organizatia judeteana PNL. Nu i-a iesit, liderii locali i-au reprosat ca au fost tinuti pe la usi in timpul vremurilor bune.
Un lucru este sigur. Marea parte a delegatilor botosaneni vor vota cu Crin Antonescu la alegeri...asa ca lui Tariceanu nu prea ia iesit pasenta. Modul arogant in care a tratat organizatiile locale cit timp a condus Guvernul, promisiunile neonorate si faptul ca a dus PNL-ulin opozitie tinind cu dintii de scaunul de premier s-au intors acum impotriva liderului liberal. Turneul electoral in care a pornit prin Moldova se va solda cu alcelasi rezultat probabil ca la Botosani, adica ciuciu, insa nu este suficient pentru ca PNL-ul sa capete in schimb un lider echilibrat,pe care-l merita.

Un comentariu:

  1. Romanii au o ideea fixa, vor sa discute cu persoana de la varful organizatiei, ca o recunoastere a importantei lor.
    Si E Constanitinescu a fos criticat ca s-a izolat dupa ce a ajuns in functie, de catre fostii lidri CDR si AP. Un om nu are cum sa poarte discutii cu sute de oameni. 40 de organizatii locale, a cate doi lideri sunt 80 de oameni, la care se adauga si cei din conducerea centrala.
    Daca persoana are si functie in guvern, ar insemna sa-i programeze la discutii in timpul alocat partidului, adica dupa programul de lucru de la guvern.
    E clar ca oricine ar fi fost doar ministru, nu avea cum sa le satisfaca "orgolile ranite".

    RăspundețiȘtergere

ClickComments