Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

luni, martie 30, 2009

Coalitia de la putere da lovitura

In Botosani coalitia de la putere a dat lovitura. In sfirsit s-a reusit schimbarea directorului de la Casa Corpului Didactic. Urmeaza bibliotecarul de la Casa Corpului Didactic si paznicul de la Casa Corpului Didactic.

Gheorghe Manole de la PDL o va inlocui pe liberala Catalina Lupascu. Lucrez de 14 in presa n-am auzit ca macar unul din ei sa se faca remarcat cu ceva. Miine se va produce rocada iar fostul direcor a declarat: Este firesc să fac acest pas şi e bine să lăsăm noua echipă să dovedească ce poate să realizeze". (se gindeste poate prinde un adjunct ceva:)))
Incerc sa-mi imaginez citeva din posibilele realizari ale noilor sefi de la Casa Corpului Didactic conducere:
-imprumutarea cadrelor didactice cu mai multe carti de specialitate si mai putine de beletristica
-servire a cel putin de doua ori mai multe excursii peste hotare (sub diverse pretexte, gen infratire, culturalizare, schimb de exeperienta), daca s-ar putea macar una peste ocean
-obligatoriu in patru ani intrarea in reparatii generale cu sediul (care este nou nout)
-bagatul pe git la profii tineri si fraieri a cit mai multe caiete de programa scolara scoase de tot soiul de pensionari ca sa mai traga si ei un ban.
Cu prilejul acestui post (pe blog evident) am aflat ca, (virgula) Casa Corpului Didactic Botosani are si site propriu: http://www.ccdbotosani.ro/-o panarama.

2 comentarii:

  1. La nivelul ala de camin cultural au ajuns cu impartirea ciolanului? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Si cursa continua. Din cite sint informat mai urmeaza de facut schimbul de sefi de la Rapsozii Botosanilor, ansamblul de dansuri Datina si de la trupsa de papusari de la VAsilache:)))))))))))))

    RăspundețiȘtergere

ClickComments