Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, martie 05, 2009

Program de "uninominal" de provincie


Se spune ca daca maninci din cind in cind cite o prajiturica nu dai in diabet.
Cel mai bine s-au mulat pe aceste vorbe citiva din uninominalii nostri care pleaca saptaminal (luni) la drum spre capitala sa puna umarul la rezolvarea problemor tarii. Spicuiesc putin din preocuparile lor, cu rugamintea ca daca gresesc sa fiu corectat.
Se bea cafea la Mariott dimineata ca se vede frumos peste drum Casa Poporului. (marti ca luni se doarme dupa drum ca a fost obositor, eventual se iese seara la flexat cu niste fraieri care sa le povesteasca ce s-a mai intimplat)
Neaparat se trage o amanta, unii mai practici le cara si la Bucuresti unde, ca acasa, tot timpul au calcat, curat, spalat si borsul pe foc.
Se incinge aproape obligatoriu in fiecare seara si cite o partida de poker(prietenesc). Nu se poate pierde la mult de 5000 de lei, dar in schimb se pot cistiga si 10000 lei.
De neratat spritane cu baietii.
Marti-Miercuri mers la Parlament luat masa la bufet, e ieftin si bun
Luat legatura cu dealerul de petarde pentru baieti spalati, asa cam pe miercuri, pentru relaxare (ziua s-a mers totusi la parlment). Pret 150-200 eu pentru o ora. Cam scump, dar e odata pe saptamina.
Telefoane pe la prieteni ajunsi in functii executive, nici o combinatie la orizont, n-a venit bugetul
Joi pornirea spre casa, popas la Hanu` Dragoaicelor la Buzau, bun borsul de cocos acolo.
Joi seara pupat nevasta, apoi spritane cu baietii..
Vineri cautat sponsori oras, rezolvat combinatii, partid, conferinta de presa, figura suparata, critici masive, se munceste mult
Simbata birou parlamentar, tipat la secretara, nimic nu e bun din ce face, seful e sef tre` sa se impuna.
Mememto: a nu se rata grupurile de prietenie cu vre-o tara, obligatoriu se lasa cu excursii, in 4 ani cit mai multe cursuri (experti in securizarea frontierelor, doctorate, a doua faculate, tot ce se poate), incercat pe final de mandat cautat loc in diplomatie (atasat cultural ar fi perfect)
Chestia cu prajitura e valabila. Doar n-or sa dea in boala muncii.

(chestia e valabila pentru mai bine din jumatate din parlamentarii de Botosani, scene de viata povestite chiar de ei)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments