Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

vineri, aprilie 03, 2009

Manager de top la Posta


Mihai Stefan (foto) fost PRM-ist actualmente PDL-ist viitor cine-o mai fi la putere a primit astazi numirea in functia de director la Posta Botosani. Incredibil, dat fiind faptul ca Stefan nu este posesor al unei diplome de studii superioare si va trebui sa conduca in calitatea pe care tocmai a capatat-o oameni trecuti prin multe scoli. Ceea ce s-a intimplat prin aceasta numire este recompensa faptului ca fostul PRM-ist si-a tocit vre-o 10 perechi de pantofi prin campaniile electorale ducind mapele si gentile sefilor de la PDL si pentru cheful monstru organizat in urma cu doua saptamini la Agafton la care au participat peste 100 de persoane tot din PDL.
In carierea politica Mihai Stefan este renumit prin faptul ca a sprijinit si sprijina in continuare pe doi directori care au bagat in faliment tot ceea ce au manageriat: cel de la Eltrans (schimbat intre timp), si fostul diector de la Teatrul Mihai Eminescu. Cel din urma, lucru recunoscut de Mihai Stefan a fost sprijinit cu ardoare in Consiliul Local doar pentru ca "a dat un sprit la garaj"! Punctul culminant al carierei politice a sefului Postei Botosani a fost cind a reusit sa obtina mandatul de consilier local in urma cu 5 ani. Dupa care a fost seful de campanie al regretatului Paul Ionescu, profitind din plin de banii acestuia. Memorabil este episodul cu navetele de vodca care trebuiau impartite votantilor de la tara. Paul Ionescu ii dadea zilnic bani lui Stefan pentru bautura insa in portbagaj la masina erau aceleasi navete de vodca pentru ca fostul PRM-ist nu le impartea niciodata:)).
Prin plecarea acestuia in functia de sef al Postei, firma Pita pierde un extraordinar de bun merceolog.
Mihai Stefam mai este posesorul unei crisme cu terasa construita fara autorizatie de constructie si este unicul consilier local din istoria orasului care s-a improprietarit singur. Cu ajutorul colegilor din legislatura trecuta Mihai Stefan a intrat in posesia unui teren (prin concesiune pe 50 de ani sau durata existentei constructiei) pentru construirea unei case. O multime de tineri care au depus cereri pentru astfel de terenuri nu au rezolvat nimic sau au fost trimisi in plin cimp, fara cea mai mica posibilitate de utilitati. Terenul lui Stefan se afla linga un frumos cartier de vile din oras.
In rest, Mihai Stefan e baiat bun, de sprit lung, vesel, comunicativ. Ii urez multa bafta in cariera care si-a ales-o.

Am uitat:Mihai Stefan a candidat anul trecut pentru primaria Botosani din partea PRM. Nu a iesit nici macar consilier local, dovedindu-se a fi o locomotiva care merge cu spatele.
In rest e baiat bun.

3 comentarii:

  1. Cred ca incep sa realizez de ce debordati voi de umor in zona aia... :)))) Ar trebui sa mutam capitala la Botosani! Nu ne-ar lipsi nicio secunda circul! Nu stiu cu painea cum stati... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) ca sa nu mori de foame se gaseste

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest Mihai Stefan poate fi caracterizat ca fiind o persoana de cea mai josnica speta, un spagar nesimtit care nu stie sa vorbeasca ci doar sa urle, sa-si intimideze si ameninte subordonatii care s-au saturat de el si care nu-si doresc decat liniste, ca sa poata lucra.Bine ar face daca ar pleca de unde a venit (cred ca aia au zis bogdaproste cand au scapat de el). Daca a fost dat afara pana si din PRM...

    RăspundețiȘtergere

ClickComments