Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

vineri, aprilie 03, 2009

Case stil PRM




Aceasta constructii de o arhitectonica rar intilnita apartine fostului senator PRM Dumitru Codreanu. Actualmente el este presedintele organizatiei judetene PRM Botosani si este si consilier judetean. Construit in cel mai pur stil PRM, imobilul, care se vrea a fi o cladire de birouri este amplasat intr-un loc superb, fiind incojurat de un bloc de placi, o ghena de gunoi si o gradinita. Se observa ca la aceasta lucrare consolidarile nu-si au locul pentru ca in caz de cutremur se va sprijini de bloc.
O echipa de muncitori echipati cu toate dotarile potrivit protectiei muncii lucreaza de zor si chiar pozeaza bucurosi ca au devenit vedete. Se spune ca la inaugurare va veni chiar Vadim Tudor fapt care l-a determinat pe viitorul proprietar sa urgenteze constructia (de mentionat ca beneficiaza de autorizatie de mai bine de un an). Stilul nationalist, caracteristic arhitecturii vadimiste se lasa vazut cel mai bine in acoperis, caruia cel mai bine i-ar sta cu o invelitoare de tabla zincata. Dumitru Codreanu, modest din fire construieste in anonimat, la fata locului neexistind nici un indicator (conform legii lipsa acestuia se sanctioneaza cu amenda) care se specifice numarul autorizatiei, beneficiarul, constructorul, precum si termenul de finalizare a lucrarii. De fapt e cel mai bine asa, ramine tot un anonim., un cetatean. Orasul va arata mai frumos cu acesta cladire odata finalizata, copiii de la gradinita vor avea mai mult soare in parculetul lor, iar locataii din jur vor deveni mai civizilati pentru ca nu-si vor mai putea scutura presurile pe geam. Spiritul civic nu-l va lasa pe fostul senator, fermier de profesie (la Bucecea), posesor de combina si tractor, sa nu creasca si un catel pe linga casa drept urmare ii recomand, tot in spiritul PRM un maidanez de la ghena de vis-a-vis. La inaugurare sa nu uite sa invite si oficialitatile orasului bucurosi sa-si frece miinile ca au mai adaugat un punct de atractie in municipiu.
Apropoo de ciini. In urma cu 4 ani Vadim a dat dispozitie fiecarei filiale PRM sa infieze pe la sedii cite un ciine vagabond. Cei de la Botosani s-au conformat si au hranit citeva zile un maidanez. Din pacate acesta a murit la scurt timp dupa infiere. Presedinte era tot Dumitru Codreanu.

PS: Va recomand o cautare pe www.youtube.com dupa Dumitru Codreanu. Nu va va dezamagi.

2 comentarii:

  1. Nu mai poate omul sa-si construiasca un cotet. Hop si voi pe dupa blocuri cu aparatele foto. Paparatzilor! :))))

    RăspundețiȘtergere
  2. E cu telefonul si chiar treceam intimplator pe acolo!. Bafta mea...ghinionul lui

    RăspundețiȘtergere

ClickComments