Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

vineri, aprilie 24, 2009

Stire incompleta

Cam asa suna o stire publicata astazi pe un "site independent" de stiri din Botosani:

O dată cu schimbarea noii conduceri a PNL Botoşani, in persoana lui Florin Ţurcanu, s-au declanşat o serie de schimbări şi la nivelul celorlalte funcţii de conducere din organizaţie. Secretar coordonator a devenit primarul de Săveni Relu Tarzioru, preşedinte la municpiu urmează să fie instalat Gabriel Oprişanu, iar vineri, in cadrul Biroului Politic Judeţean Interimar, Ţurcanu il va propune pe Sorin Bradu să ocupe funcţia de secretar executiv al filialei judeţene PNL. Bradu este fostul direct al postului de televiziune TLM Botoşani, insă susţine că are adeziune la PNL din 2003 iar profesia pe care o avea nu i-a permis să se implice activ in acţiunile partidului.

Ce s-a omis: Oprisanu Gabriel fost perdant la alegerile parlamentare cind reusit sa iasa pe locul 3 din trei candidati pe colegiul lui, fost director ASP pe vremurile cind o intrare la spitaul judetean (adica o usa cu senzor, perdea aer cald, pardoseala de granit, ghiseu si scari) a costat 8(opt) miliarde lei vechi, adica cam cit doua case.
Florin Turcanu apropiat PDL raportor la prefectul portocaliu al judetului, instalat cu forcepsul in functie de Ludovic Orban. Posesor de afaceri cu piine Turcanu a devenit de doi ani, adica de cind a intrat in politica unul din cei mai importanti producatori din Botosani.
Sorin Bradu - si mai apropiat PDL prin relatia acestuia cu primarul Catalin Flutur al carui fin este (am dansat la nunta), fost jurnalist la Monitorul de Botosani, fost director de imagine la cel mai important producator de vodka din judet, SC Prodalcom, (Voronskaya).

Aprpierea dintre PNL si PDL la Botosani este din ce in ce mai evidenta, date fiind aspectele mentionate. Sigur, ea este negata cu vehementa si de unii si de altii. Deocamdata in "ilegalitate". Important este si aspectul pecuniar, PNL raminind cu datorii restante din campania electorala. Si cum banii sint acum la PDL este si aproape normala aceasta fratie.

PS:
o data = data calendaristica, numerar
odata = adverb, adjectiv invariabil

2 comentarii:

  1. Foarte tare comentariul... Asteptam si continuarea acestuia care sa mai demonstreze inca o data legatura mai sus amintita ... si anume numirea in functia de director economic a doamnei Bradu si cine a avut contributie la realizarea acestia. Asteptam cu interes!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah...am zis de numire, dar nu am specificat unde. Ma scuzati! La S.C. CONTERM CONSTRUCT S.A. Botosani.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments