Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

marți, mai 12, 2009

Vine Crin si nu Calin


Crin Antonescu candidat la rolul fetitei din filmul "In pat cu dusmanul", va poposi joi prin Botosani. Ultima data cind a venit a promis ca se va ocupa de Sala Sporturilor, in speta sa intervina pentru finalizarea constructiei (era ministrul sporturilor si tineretului). A contat foarte mult vorba sa. Lucrarea s-a finalizat abia anul acesta. Dar nu despre asta este vorba acum.
Revenind la vizita in Botosani a lui Crin mi-am promis solemn ca-i voi face o surpriza extrem de placuta. Pentru a vedea exact ce conduce, postul de televizune la care lucrez impreuna cu alti colegi din media il vom informa pe probabil viitorul predinte al Romaniei despre datoriile partidului pe care-l pastoreste. (la presa, posturi tv, bannere, sacose, imprimate etc.)Liberalii botosaneni si-au facut campanie electorala fara parale, doar pe promisiuni si facturi neachitate, iar faptul ca se afla in opozitie este scuza lor in fata creditorilor.
Dupa ce-l voi intreba pe Crin cum va face sa achite aceste creante voi face publica lista teparilor din PNL Botosani, precum si tepele care le-au dat. Asta ca sa stie lumea pe cine a votat!

PS: Personal mi-as fi dorit sa vina Calin. E mai european parca si s-a fi pliat bine pe mesajul partidului in aceasta campanie electorala.

2 comentarii:

  1. Sunt de acord cu dvs. Credeti ca ii pasa lui Crin ceea ce se intampla in PNL? Incercati sa-i spuneti sa vedem cum reactioneaza.Cel putin la Botosani PNL-ul este condus de ... nici nu am cuvinte sa le spun. M-as bucura sa reactioneze pozitiv Crin dar sunt sceptic. Succes totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. f.bine. Sa si-o mai ia si Crin in freza, pardon, in breton.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments