Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, mai 13, 2009

Una Buna alta Rea

"Am doua vesti, una buna si una rea. Vestea e rea e ca n-am nici o veste buna", spunea cineva. Si iata ca se intimpla si la Botosani.
Pe considerente pur masonice doctorul Enache a fost numit astazi directorul spitalului de urgente. "Detinatorul ciocanului" a plins cu un ochi si cu altul a ris pentru ca tot astazi Colegiul Medicilor Stomatologi a pus in discutie suspendarea dreptului de libera practica a fiului sau. Asta ce, in urma cu aproape doua luni fiica sa, tot medic stomatolog si-a pierdut dreptul de a profesa dupa ce a facut gura varza unei paciente. Ambii copii ai doctorului Enache au urmat cursurile facultatii particulare Apollonia din Iasi.
Cit despre numirea la spital, adica vestea buna, este de fapt un came back, dupa ce Enache a mai ocupat aceasta pozitie din postura de membru PNT-cd. El s-a facut remarcat prin strinse colaborari cu fundatii de ajutorare din Belgia si Germania, desigur si prin vizite dese in aceste tari, umplind spitalul de vechituri care nu sint folosite nici in prezent. Asa poarta si femeile de servici halate albastre pe buzunarele carora scrie dr. Muller.

2 comentarii:

ClickComments