Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, mai 20, 2009

Criza din media

Tele`m Botosani isi va reduce in curind grila de programe si va da afara din personal. In acest moment Tele`m este unica televiziune din Botosani care emite 24/24, inregistrind audienta cea mai mare in special in mediul rural. Noua grila va fi de 6 ore pe zi, iar personalul aproape se va injumatati. Prima masura care a luat-o actionariatul Tele`m dupa campania electorala de la alegerile generale cind rezulatele financiare au fost sub asteptari a fost inlocuirea managerului general Sorin Bradu. Solutia de criza adoptata de noua conducerea este restructurarea totala, prin scaderea activitatii cu 75%.

5 comentarii:

  1. Si ce daca a fost schimbat directorul?Directorul facea,monta si transmitea reportajele?Hai sa fim seriosi, de cele mai multe ori diretorii sunt doar de "umplutura" ,se dau mari,ai pun pe altii sa faca treaba si se lauda cu rezultatele lor.Sunt sigur ca Tele M va merge in continuare chiar daca se vor schimba 10 directori.Oamenii care presteaza ,conteaza.Ei aduc de fapt banii si sunt ultimii care ai primesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru Anonim Blitz
    Iti dau perfecta dreptate dar ai o mare problema: limba romana. V E T I se scrie legat intotdeauna (vom veti vor) Daca desparti ve-ti, spune-ne te rog cum procedezi in cazul VOM si VOR.
    Sint tare curios.
    Pacat de aceasta poticnire intr-un text destul de corect si plin de acuratete (si adevar)...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Blitz
    M-as bucura sa aveti dreptate, dar nu va cred. Atita timp cit stiristele sint puse sa unble dupa publitate insemna ca e greu tare. Cit despre parerea dvs. nu cred ca nimic de spus stit timp cit nu v-ai reverit la subiectul postarii. Profilul blogului este de birfe si zvouri, asa ca daca acest lucru va nemultumeste nu aveti decit sa nu intrati, sau sa va faceri dvs. blog unde sa "ne surprindeti cu fapte". Cit despre profesionism, nu uitati ca mai bine de jumatate din personalul de acolo a plecat de la Somax unde au devenit profesionisti si tot mai bine de jumatate doresc revenirea>:))

    RăspundețiȘtergere
  4. :) in general nu prea le am cu presa locala insa consider ca indiferent de locul une ati fi trebuie sa aveti respect pentru colegi si camarazi. Si desigur sa incecati faceti tot ce trebui in binele locuitorilor din aceasta zona a tari. Restul e doar chestiuni neimportante ... cat despre TeleM cu siguranta a adus ceva nou in viata botosenenilor si asta este ceva benefic, mai ales ca orice concurenta nu poate sa aduca decat o calitate mai buna, deci e constructiv... decat monopol mai bine asa. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @movi
    Unde ar fi lipsa de respect aici?

    RăspundețiȘtergere

ClickComments