Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, mai 14, 2009

Crin cu tepi

De cind a ajuns presedinte de partid parlamentar bretonistul liberal Crin Antonescu si-a tras si stil de politician versat. Dupa congresul liberal unde a fost numit si unde a participat de mina cu mama si cu tata, a se citi Patriciu si Catarama, Antonescu a suferit o schimbare brusca, mentorii sai reusind sa-si impuna stilul care i-a consacrat. Cel al tepilor.
Ca presedinte de partid ce se vrea unul al oamenilor de afaceri al micilor intreprinzatori, Crin ar trebui sa cunoasca cite ceva din spiritul lumii de bussiness. Ei bine, va asigur eu ca nu stie si ca habar nu are cu ce se maninca un act de management, ba mai mult da si pe afara de prostie pozind in cunoscator.
Intrebat fiind astazi asa cum am promis despre ce se va intimpla cu datoriile acumulate de PNL la media locala din campaniile electorale trecute, datorii neachitate nici pina in prezent, iata ce a raspuns Crin: "Nu cunosc aceasta problema, nu eu am semnat aceste contracte, nu sint raspunzator pentru ele". Nu s-a mai insistat in continuare dat fiind penibilul situatiei ce se prefigura. Crin se pare ca a venit numai la muls, sau cel putin asa isi imagineaza.
Oricum intilnirea de astazi, calitatea celor participanti la asa numitul dineu al oamenilor de afaceri au demonstat ca cel putin in Botosani PNL-ul s-a indepartat de acest mediu. Modul in care Crin a stiut sa abordeze o problema importanta a PNL, cea a datoriilor, valabila nu numai la nivel local ci si national, denota ca nu cunostea nicidecum cum ffunctioneaza financiar o societate, un partid, o institutie. In momentul in care a preluat PNL l-a preluat si cu bune si cu rele. In schimb liderul cu plete vede doar partea frumoasa a paharului, de candidat la presedentie de viitor aliat la guvernare lasind adevaratele probleme in mina liderilor locali, care fie vorba intre noi cu acest raspuns al lui Crin vor capata si mai mult tupeu, lideri ce nu vor reusi nicidecum sa le rezolve. Astfel se va deschide Cutia Pandorei, un cutremur de proportii in PNL fiind iminent. Dar, poate e mai bine asa.

PS. Pina la urma, tot pe Crin il voi vota. Ma voi inscrie astfel in marea masa a electorilor care nu au de unde alege si care in lipsa de altceva pun mina pe cel mai colorat ambalaj. Ca produsul e alterat, ce importanta mai are.

2 comentarii:

  1. ce importanta are ca nu are cunostinte de business sau afaceri?

    pana la urma, un politician trebuie sa fie in al doilea rand un manager, care sa aiba o echipa calificata.

    si nu uita ca cel mai colorat ambalaj este Nati Meir, rmb?

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur ca are importanta. Meir e papagal vopsit. Crin e colorat frumos in vederea vinzarii.
    Pai daca nu are habar ca datoriile trebuie platite nu va avea habar nici ca promisiunile trebuie respectate.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments