Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, ianuarie 08, 2009

Afaceri locale BUNE



Minodora Cimpanu, sotia senatorului Liviu Cimpanu ocupa functia de consilier a prefectului Sorescu. Cica se cunosc de mult timp. Odata cu casa de la Alfaland, Miodora Cimpanu si-a tras foarte repede si o afacere intrind actionar la Sweet and Soft, impreuna cu omul de afaceri Florian Moruzi,actionar la Casa Piniii firma are probabil implicatii si la Casa Dulce, un adevarat succes de piata in Botosani, prin prajiturile si dulciurile care le comercializeaza. Si ca sa fie treaba buna, Casa Piinii a cistigat si licitatia pe Botosani (municipiu ca sa nu fie deranjul mare) la operatiunea "Cornul si Laptele".

3 comentarii:

  1. Se pare ca dl Moruzi este implicat in destule afaceri cu implicatii subterane si neloiale pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  2. da, ai dreptate! (cel putin din auzite), se spune ca fratii moruzi sunt sustinuti foarte tare de faptul ca socrul unuia e la garda financiara sef adjunct, iar ei au santajat comerciantii sa le ia marfa (painea). asa s-au ridicat. dar, toti cei ca ei au cazut in final.

    RăspundețiȘtergere
  3. niste anonimi cel putini rautaciosi!am afaceri doar intr-un singur domeniu,supraterane platind salarii luna de luna la 120 de oameni.Daca imi aduceti doar un singur client care a luat marfuri sub presiune iesiti din anonimat si veniti sa va cedez gratis partile mele sociale la Casa Painii.sau puteti sa ramaneti doar...... anonimi!Florian Moruzi

    RăspundețiȘtergere

ClickComments