Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, ianuarie 11, 2009

dead line

Actualilor directori de institutii descentarlizate le-a fost pus ceasul sa sune. Marti, comisiile de negociere stabilite de PSD si PDL se vor intilni si vor bate in cuie lista cu noii sefi ai orasului. Cel mai probabil acestia vor fi alesi dintre persoanele care au candidat la alegeri si au cheltuit sume importante de bani si care nu au avut cistig de cauza.
Martea si sambata, zile ale saptamanii dedicate "Lumii de dincolo" (preexistentei si postexistentei) au trei ceasuri rele, spre deosebire de zilele "lumii de aici" care pot avea numai unul singur. Sub influenta mitului biblic, oamenii credeau ca in ziua de marti s-ar fi urzit lumea si pamantul (Moldova Centrala, Gorj, Hunedoara). Se considera o zi rea (Muntenia, Oltenia, Moldova de Sud), fara noroc (Moldova Centrala), aducatoare de nenorociri in cele trei "ceasuri rele" (Oltenia, Muntenia, Moldova), nefasta pentru inceperea unor activitati importante (aratul, semanatul, construirea unei case sau a unei fantani etc.). Din aceste motive, in ziua de marti erau interzise nuntile, logodnele si mersul in petit.
Se pare ca PDL-isii si PSD-istii nu si-au ales cam cel mai fericiti moment sa porneassca discutiile, dar la cit de nenorocit de judetul Botosani, parca ce mai conteaza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments