Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

luni, ianuarie 26, 2009

Cine face sex cu PDL-ul?


Deocamdata PSD-ul si pe fata si pe dos, intr-un stil pur marinaresc exersat probabil in bordelurile din Pireu sau Singapore sau pe unde a mai poposit marinarul numarul unu al tarii. Obisnuiti sa fie cautati la oua, pesedistii suporta frectia cu brio, gidilindu-se de placere in asteptarea unui oral care-i va lasa cu gura plina. Matusile Tamara vor face iarasi acumulari sa aiba ce sa lase mosteniri, iar acest gind ii face pe cei ce-si tin dosurile la bataie sa semene cu niste prostituate pe final de cariera obosite si cu balamalele ruginite care se bucura ca in sfirsit fac si sex de placere.
Si Basescu face sex cu PDL-ul dar de data asta pe post de regizor comandind o armata de ciudati din care diadema este piticul Boc scos de la naftalina pentru a garanta succesul de casa. Este straniu sa vezi un pitic cum si-o ia sau cum o da din postura unui comandant de detasament scurtind cu 20% termenii intelegerilor cu specatorii pentru a ajunge mai repede cu ochii in buric, la faza finala. Ca in orice megaproductie care se respecta nu lipseste nici Alba ca Zapada, nici prostanacu adica sotul incornorat si nici poponarul care din gitlej cu voce subtirica incearca acum sa explice cum poti sa ti-o iei si cu chilotii pe tine. Partenerii de sex ai PDL-ului se vor schimba curind. Ca orice curva sau gigolo, depinde de caz, nu exista notiunea de statornicie, insa oricare va incerca o relatie in termeni de imparteala va da in sfirsit peste o p... care stie carte, si care s-a tocit si a invatat pe spinarea unei intregi generatii pentru care cea mai mare placere a fost sa o ia la buci.

10 comentarii:

  1. Ce sa mai...Eu zic ca Elena Udrea ar trebui sa fie seful acestui partid. Dar care sa fie simbolul? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Elena Udrea din postura de Alba ca Zapada sau de Lepa Brena? Ca sa ne gindim dupa aceea la simbol..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. e simplu ca buna ziua!!!! sa urmam toti modelul partenerului doamnei Elena!!!! Cocos!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmmmm....Nu pot sa ma hotarasc. :)

    @Anonim

    Bine ca ai precizat care dintre parteneri. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunteti necrutator!Voi, tinerii, aveti curaj si forta! generatia mea a crescut cu frica in san , dar,la o adica, v-a creat pe voi..a facut ceva bun, asa-i?

    RăspundețiȘtergere
  6. @Floare Albastra
    Am fost si eu UTC-ist vreo 2 ani...:))


    @Lilick
    Atunci cum facem? Daca ar fi dupa mine as pune simbol tot trandafirii rosii, da pusi dupa urechea vacii mamei lui Boc:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum o cheama pe vaca? Retin eu bine ca Bomba? Ce misto ar fi o caricatura cu vaca Bomba si cu 4 trandafiri dupa ureche. :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. In principiu analfabetii nu au ce cauta aici:D

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne fereste, sa fac eu sex cu PDL? adica sa fiu acuzat de zoofilie?

    RăspundețiȘtergere

ClickComments