Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, ianuarie 25, 2009

Alegeri PSD in aprilie


Alegerile pentru presedentia PSD Botosani vor avea loc in aprilie. Atunci va fi probabil prima data cind in PSD BT se va schimba poate, in mod democratic un presedinte. Pina in prezent in Botosani au existat doar 3 presedinti la acest partid: Mocanu, Balta si Contac. Primii doi au fost dati jos de pe scaun prin puci, niciodata prin alegeri democratice.
Constantin Contac va forta un nou mandat de presedinte cautind sa-si asigure votul primarilor si delegatilor din comune (are nevoie de niste bani pentru asta)
Adversarii vor cauta sa-l invinga apelind la Ion Iliescu care se pare va fi la Botosani si va indemna pe cei prezenti sa voteze impotriva lui Contac.
Imi aduc aminte prin 2000 eram in sala de sedinte Consiliului Local cind la o sedinta festiva, la care participa si Iliescu, Contac s-a cerut in PSD, umilindu-se in fata intregii asistente, promitind ca va veni cu toti membri Partidului Moldovenilor, care, surprinzator, in Botosani si Iasi scosese un scor electoral destul de bun. Era vorba desigur de 2 membri, el si un consilier local, Aghinitei, care urma sa faca puscarie pentru tulburarea linistii publice(incredibil, nu-i asa?) Din momentul in care s-a cerut in partid, pina a ajuns presedinte nu a trecut un an, timp in care s-a facu remarcat doar prin declaratii denigratoare la adresa colegilor de partid.

Un comentariu:

  1. da de politrucii si politrucele de pe acolo ce ziceti domnule Poclid ? nu este usor sa lucrezi cu niste jigodii vesnic abonati la functii si mandate ca alde: Afrasanei, Marcu, Macaleti, etc, asa ca sa-i pupa mana astia lui Contac, ca fara el nu erau iar prin functii, astia nici cotozatia nu si-au platit-o, vesnic au uneltit ca niste cacati fara valoare, ceea ce si sunt

    RăspundețiȘtergere

ClickComments