Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

marți, septembrie 29, 2009

Teapa liberala pe fata

190 de milioane de lei vechi reprezinta datoria pe care PNL o are de achitat catre hotelul Rapsodia din Botosani. Suma reprezinta o parte din contravaloarea cazarii si mesei servite de Crin Antonescu si apropiatii sai la ultima sa vizita in Botosani, in luna mai. Nu este singura suma cu care liberalii botosaneni sint datori. Dealtfel, la conferinta de presa din mai, prima intrebare adresata de jurnalisti lui Crin Antonescu a fost despre datoriile filialei locale.
Liberalii sustin ca datoria a fost contractata de un personaj care nu mai face parte din PNL, in speta doctorul Gabriel Oprisanu, cauza din care nu au platit suma de 190 de miloane catre SC Rapsodia. In schimb, factura este taiata pe PNL Botosani, iar la acea data Gabriel Oprisanu era presedintele organizatiei municipale, deci putea contracta si plati sume de bani in numele partidului. La recepria oferita de Crin Antonescu au participat absolut toti liberalii locali, insa probabil au mincat ai au baut mai virtos numai cei care stiau ca se va trage teapa. Iata citeva metode prin care PNL isi poate plati datoriile:
-sa-si vinda Florin Turcanu oile
-cheta publica pe motiv de criza
-o miza de 1 ron pe un bilet de cota 19000 la pariuri
-sa-si vinda Florin Turcanu noua vila
-citiva membri care nu consuma alcool sa-si doneze cite un rinichi
-donatii repetate de singe (de sperma nu, ca nu vrem si altii ca ei)

Pun pariu ca Antonescu nici nu stie ca pe seama lui se pune o tepa de 190 de milloane in cel mai pur stil golanesc. Nu cred ca s-ar fi pretat la asemenea chestii.

4 comentarii:

  1. NU punee pariu....s-ar putea sa pierzi...daca Crin a oferit receptia trebuia sa plateasca el....asa procedeaza un gentelman, de obicei, dar se pare ca lucrurile stau altfel :))

    RăspundețiȘtergere
  2. este vorba de cazare, masa si un cocktail cu oamenii ded afaceri plus o conferinta de presa. Nu cred ca trebuia sa platesca Crin. Oricum, factura e pe PNL si nu cred ca trebuia intirziata asa mult plata.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da-ti ba baniiiii! Las' ca ajunge Crinut presedinte si plateste consumatiile...

    RăspundețiȘtergere

ClickComments