Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, septembrie 09, 2009

Politica locala dupa vacanta

Dupa doua luni de luat liber de pe blog si desprins oarecum si de realitatile locale (politice) trag citeva concluzii:
1. Siguri de victorie pedelistii isi bombeaza din ce in ce mai tare piepturile, liderii lor devenind niste mici Dalai Lama care fac si stiu totul. Pentru ei a devenit bun chiar si analfabetul de Contac, traditionalul adversar pe a carui imbecilitate au cistigat pina acum toate alegerile. Selectia membrilor de partid nu mai trece de nici un filtru, oricine fiind binevenit. NU stiu decit sa foloseasca puterea in scopuri personale, actul de management politic fiind pentru marea parte dintre ei o chestie straina, complicata, neinteleasa. Orice faci in Botosani are nevoie de avizul PDL. Culmea e ca nimeni, nici chiar adversarii politici nu au chef sa-i supere, desi sub aura imensa a puterii se ascunde o micime ridicola, pe care oamenii lui Base se chinuie sa ne-o impuna. Sub tutela PDL se intimpla in Botosani urmatoarele: nu se construieste nimic, firmele isi inchid portile una dupa alta, somerii isi ingroasa rindurile, politicienii conturile.
2. Liberalii si-au ales o conduce imbecila, agramata si analfabeta in totalitate. Nici n-am ce sa povestesc despre ei, intr-atit de ridicoli sint. Conferinte de presa fara nici un subiect de presa, aberatii spunse de genul "Duda il va sprijini pe Crin", dezavuate in secunda zero de liberalii cu minte, adica cei din conducerea superioara, jocuri de culise in care intra tot soiul de primari de comune sau consilieri comunali, telenovele familiale unde divortul reprezinta o moda.
3. PSD este condus de un grup de greierasi care danseaza menuet si care-si aranjeaza cravatele unul la altul. Vine iarna, si greierasii dispar. Insesizabili, inexistenti, ineficienti, cam asa au devenit PSD-isitii din Botosani in prag de campanie electorala.
Totul se inscrie probabil in scirba electorala de care votantul cu cap sufera din ce in ce mai tare. Parca s-au scirbit de ei, cam asta e linia politicienilor locali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments