Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, septembrie 23, 2009

La Botosani...

1.PSD si-a bagat picioarele in coalitie si impreuna cu PNL si PRM a semnat astazi un proiect de hotarire prin care se propune schimbarea din functie de unui vicepresedinte CJ pedelist. Vestea i-a luat prin surprindere pe cei din PDL care saptamina trecuta presedintele lor, Catalin Flutur spuneau ca la Botosani coalitia merge ca unsa. Unii, care nu-l aveau la rinza pe cel care urmeaza a fi schimbat, chiar s-au bucurat, luind atitudine doar asa de sanchi.
Reactia PDL nu va intirzia sa apara. Deja se pregateste mazilirea unor directori PSD. Cristian Achitei, vicepresedintele PDL aflat in pericol a declarat: "S-a dat drumul la razboi. Daca PSD vrea razboi, asta va avea. Eu sint pregatit sa lupt". PDL a pierdut majoritatea in Conlsiliul Judetean.
2. Au ars citeva cladiri monument din Centrul Vechi, centru pentru care Primaria va plati miliarde pentru a fi restaurat. Cladirile urmau sa intre in reparatii capitale. Poate ardeau mai putine daca pompierii nu terminau la un moment dat apa. Asa, pina au umplut autospecialele au pierdut o groaza de timp.
3. S-a rasturnat si un camion de bere timisoreana intr-o intersectie din oras. S-au maturat cioburi si s-au strins sticle vreo doua ore. N-am avut bafta sa fiu pe acolo cind s-a intimplat. Aveam nevoie de niste bere sa-mi sterg frunzele la ficus:)
4. Postul de televiziune la care lucrez si-a schimbat actionarul. Cu amanunte despre asta si despre ce se va intimpla in viitor, in curind.

Si toate astea s-au intimplat doar intr-o zi.

4 comentarii:

  1. Cladirile din centrul vechi urmau sa fie reabilitate.Faptul ca s-a schimbat actionariatul te face sa nu mai vezi realitate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Va costa mai mult reabilitarea. Da nu asta ma intereseaza,poate nu am folosit cea mai fericita exprimare. N-are legatura cu actionariatul. O sa modific.

    RăspundețiȘtergere
  3. Proiectul de reabilitare a centrului istoric este finantat prin programul PHARE CES 2006, iar primaria a atras prin acest proiect 7,6 milioane euro bani europeni.Deci din nou ai gresit spunand ca primaria va investi miliarde.Dar mai bine te las ca vad ca esti tulburat...

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene bine informat. Nu contest ce spui insa odata intrati in conturile primariei, devin bani publici. Chiar de nu ar fi asa nu are importanta de unde sint banii. Nu era subiectul cit si ce a facut primaria. Subiectul era ca desi acele cladiri trebuiau sa fie evacuata, constructorul, deci subliniez, concsctructorul nu a facut asta. Iar faputul ca a izbucnit un incendiu de proportii nu e vina primariei, insa ca de obicei nu se va gasi nici un vinovat iar reparatiile pt imobilele arse vor costa mai mult. De data aceasta sint convins ca nota de plata pt incentiu o va suporta primaria. Nu conteaza din ce bani, Marius

    RăspundețiȘtergere

ClickComments