Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, octombrie 14, 2009

Vin rusii cu caldura....


Desi si-a pierdut fotoliul de primar in 2004 din cauza frigului din locuintele botosanenilor, fostul edil Florin Simion Egner a ramas indragostit de problemele termiei locale. Drept urmare ieri dimineata s-a prezentat la SC Termica Botosani insotit de citiva cetateni rusi pe care i-a prezentat drept potentiali investitori. Mai mult decit atit Egner s-a laudat ca acestia daca nu vor fi primiti sa investeasca in SC Termica Botosani vor construi din temelii alta "termica", mai profitabila. Asta ar fi stirea. De fapt ce s-a intimplat.
Egner a poposit cu rusii in biroul directorului SC Termica Ioan Diaconu care si-a pus miinile in cap cind i-a vazut. Este recunoscuta adversitatea ce-i leaga pe cei doi care in campaniile electorale numai nu s-au batut. Drept urmare directorul SC Termica s-a scuzat ca are ceva treaba prin alt birou si a sters-o din societate. Nici nu a mai stat sa vada ce vor rusii mirosind o noua gogorita a fostului primar. Egner si rusii au baut la cafere ceaiuri si apa plata in biroul managerului de la Termica pina in jurul prinzului, undeva dupa ora 14, dupa care s-au saturat de asteptat si au plecat. Astfel am pierdut o investitie ruseasca de mare importanta pentru oras.
De fapt totul era doar un prilej de distractie pentru Egner care se stie ca chefuieste pe unde apuca. Chiar si in tramvai. (vezi foto)

Un comentariu:

  1. Le era si lor frig, au poposit la caldurica, au baut o cafeluta, au facut si o pipilica si apoi au plecat.
    Tipic, Egner a tratat interiorul unei locuinte a statului ca pe propria proprietate.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments