Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, octombrie 15, 2009

Cucul lunii


Fostul comisar sef al Garzii Financiare Paul Mustiata a fost impuscat astazi in genunchi in timpul unei partide vinatoare. El a fost transportat de urgenta la spital si supus unei interventii chirurgicale. In primul rind nu stiu ce cauta Paul Mustiata la vinatoare intr-o zi de joi la prinz cind toata lumea stie ca bugetarii trebuie sa munceasca. Valoarea si priceperea finantistului ar fi de nepretuit intr-o perioada de criza in care se incerca salvarea capitalismului construit cu atita truda. In fine.
Cucul este insa urmatorul: Paul Mustiata le-a spus celor din jur ca s-a impuscat singur din cauza ca a alunecat. Eu zic ca ne ia de prosti si pariez ca fostul sef al Garzii Financiare se va umple de bani perioada urnatoare. Nu are parteneri de vinatoare saraci. Mai degraba il credeam daca ne spunea ca a facut avere ca a gasit prin padure in timp ce vina sa-si procure de ale gurii o lada de bani. Tot ca a alunecat. Cel care l-a impuscat din greseala pe Paul Mustiata, care e recunoscut ca nu iarta nimic, va plati probabil cele mai scumpe alice din viata lui.

2 comentarii:

  1. Sa zica mersi ca l-a nimerit in genunchi! Altii au ramas fara un testicul. Si e nasol sa fii in Garda Financiara si sa n-ai "coaie"

    RăspundețiȘtergere

ClickComments