Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

luni, iunie 01, 2009

Faliment notarial

Fosta notara de Botosani Lili Bobu si-a scos casa de la Bucuresti la vinzare. Suma pe care insa o cere este peste posibilitatile pietii imobiliare, 2,2 milioane euro. Se pare ca Bobu doreste sa lichideze afacerile in Bucuresti unde nu a avut succesul scontat ca notar si vrea sa se intoarca acasa, unde postul de notar este in conservare. Casa se afla pe Soseaua Nordului, are teren de 700 de mp si piscina. Este ultima achizitie nerentabila dintr-un lung sir de afaceri imobiliare pe care notareasa a incercat sa le execute.
Terenul din spatele Judecatoriei Botosani in suprafata de aproape 1000 mp cotat la circa 300.000 euro a fost pierdut in favoarea unui om de afaceri italian la care Lili Bobu avea datorii, iar sediul firmei Graffik Art din centrul orasului pe care Lili Bobu l-a achizitionat in urma cu doi ani este blocat la finante si se desfasoara si o mica cercetare penala impotriva vinzatorului care a reusit sa scape de un bun aflat sub sechestru.
Casa din Bucuresti a fost achitionata cu un credit pe care Lili Bobu l-a luat de la Volksbank iar rata lunara este 10.000 de euro in primii doi ani si de 15.000 de euro in urmatorii 33 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments