Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, iunie 10, 2009

Criza a lovit in presa.


Asa cum am anuntat aici, inca din februarie, publicatia Jurnalul de Botosani s-a inchis. A ramas pentru o perioada de vreme o editie electronica a publicatiei, care insa in Botosani are concurenti seriosi pe piata. Jurnalul de Botosani lasa in urma lui ceva datorii la tipografie si la chirie, pe care probabil le va plati din bani proprii omul de afaceri iesean Danut Prisacariu. Publicatia Jurnalul de Botosania a apartinut de la infiintare in 1992 (probabil) pina acum, jurnalistului Ioan Rotundu si pe rind oamenilor de afaceri Victor Mihalachi, Gheorghe Odae si Danut Prisacariu. Momentan redactia publicatiei on-line Jurnalul de Botosani s-a mutat la hotelul Rapsodia, acolo unde isi are sediul si Tele`m, alt bussiness al omului de afaceri iesean. In acest moment in tirg mai exista doar doua publicatii, Monitorul de Botosani si Evenimentul de Botosani.

2 comentarii:

  1. da ... poate e buna si criza asta la ceva! sa mai faca curatenie in toate domenile ... un fel de selctie naturala in care sa reziste doar cei mai buni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e vina oamenilor de acolo ci de servilismul unor patroni care au crezut ca se pricep la toate. Da data acesta au dat chix

    RăspundețiȘtergere

ClickComments