Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, iunie 04, 2009

Exemplu de presa independenta

Iata un exemplu despre ceea ce se numeste manipulare prin presa pentru ca e greu de crezut ca redactorii de la"stiri.botosani.ro" sint chiar asa de imbecili.


Liberalii pun bete-n roate masinii-cadou de pe Pietonalul Unirii!

Liberalii au avut castig de cauza la Biroul Electoral Central in legatura cu sesizarea privitoare la tombola organizata pe Pietonalul Unirii, dupa ce, initial, Biroul Electoral Judetean Botosani respinsese plangerea. Partidul National Liberal, filiala Botosani, reclama faptul ca tombola organizata pe Pietonalul Unirii din municipiu ar intra sub incidenta Legii 33 din 2007, prin faptul ca este prezentata sigla Partidului Democrat Liberal in materialele de promovare, membrii BEJ Botosani considerand ca nu s-a constatat incalcarea dispozitiilor legale privind alegerea membrilor Parlamentului European. BEC a admis, insa, contestatia inaintata de PNL, a desfiintat decizia BEJ Botosani si a dispus transmiterea plangerii catre organele de urmarire penala, au aratat astazi liderii PNL Botosani, in cadrul unei conferinte de presa(...)

Adica cum ar veni liberalii au reusit sa influenteze BEC si sa anuleze o tombola pe care Botosaniul o asteapta de la revolutie incoace. Mama lor de liberali imputiti care nu vreti binele poporului! Cum si-au dat ei seama ca n-au cum sa cistige tombola au aplicat "sa moara si capra vecinilor" si au facut ca sa fie declarata ilegala. Botosanenii revoltati ca s-au lins pe bot de un Sandero nou nout, impreuna cu cei de la stiri.botosani.ro care s-au saturat sa mearga pe jos la servici ii vor faulta tare pe liberali, improscindu-i cu rahat ca sa piarda alegerile. CAM asa s-a gindit probabil cind s-a redactat materialul de mai sus, dupa parerea mea exemplu clar de jurnalism infantil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments