Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, ianuarie 31, 2010

Chiar e Criza

Iata una buna din administratia locala botosaneana:

Nevasta viceprimarului comunei Dingeni (foto)a plecat la munca in strainatate. Si nu in vest ci in est, adica in Rusia. Oxana Rotundu a plecat in urma cu o saptamina la Sankt Petersburg pentru a-si cauta ceva de munca deorece in Romania familia, chiar si cu salariul de viceprimar al sotului nu reusea sa se mai descurce. In tara au ramas in grija lui Catalin Rotuntu cei doi copii si cele citeva datorii in banci. Dealtfel viceprimarul PDL al comunei Dingeni este in pericol sa ramina fara locuinta aceasta urmind din cite se pare sa fie scoasa la vinzare de bancile creditoare.

Catalin Rotundu a cistigat postul de viceprimar in Dingeni in urma alegerilor din urma cu 2 ani dar de atunci din cauza distensiunilor politice cu primarul a avut numai de tras. In iarna trecuta s-a trezit cu biroul mutat intr-un grajd dezafectat iar in urma cu citeva luni consilierul primarului de Dingeni i-a altoit bine si pe el si pe nevasta-sa pe motiv ca au votat cu Basescu:))))

Oricum este primul caz cind nevasta unui sef din administratie al unei localitati din Romania ia calea strainatatii pentru a reusi sa isi intretina familia.

Un comentariu:

  1. Nord Botosani-Darabani Album tras in vara anului 2010 nu am studio nu imi pasa !!
    http://www.youtube.com/watch?v=QrcZlUMq_QQ

    http://lopacaxxl.haipa.ro

    RăspundețiȘtergere

ClickComments