Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

miercuri, ianuarie 27, 2010

Foame mare




Ca sa vedeti cit mare e foamea in Botosani si sa meditati putin vina pe care o avem ca traim in zona asta de tara intrati aici:



Asa a aratat astazi magazinul Kaufland, primul hypermarket deschis aici din `89 incoace. Veti vedea figuri descompuse de bucurie (doar nu s-a dat nimic degeaba), oameni care s-au batut de la cosuri si pensionari care s-au postat in fata magazinului ca la rind la carne si lapte pe vremuri, de la 7 dimineata. Oficialitatile prezente in corpore la eveniment ( a lipsit seful politiei si protopopul) s-au intrecut in bombat piepturi si in discursuri care mai de care mai sfornaitoare. Expresii de genul "in sfirsit sintem si noi in UE, un pas spre normalitate, locuri de munca creeate, in sfirsit ni s-a implinit un vis, au rasunat in micofon gidilind auditorul care era mai mult cu ochii la faina mai ceva ca in campania electorala. S-a baut sampanie, s-au taiat panglici, s-au facut poze, s-au dat interviuri. Cu una cu alta dupa vizionarea pozelor nu se poate trage decit o concluzie: foame mare....Oare asa e peste tot si sint eu rautacios sau asta e normalitatea cu care trebuie sa ne obisnuim.

Un comentariu:

  1. oare daca s-ar deschide mall-ul cum ar fi? se vede ca multi de acolo erau cu foamea si se asteptau sa fie ceva gen pars.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments