Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, ianuarie 07, 2010

Transfer la PDL

De pe surse de pe la PDL se spune ca Lulu Ghiorghiu, unul dintre directorii SC Urban Serv si unul dintre remarcatii in campania electorala a PSD cind si-a pierdut ceva vreme lipind afise cu "prostanacul" s-a saturat de opozitie si a depus in decembrie adeziune la portocalii. Inca nu a fost primit oficial in partid insa i se pregateste chiar si un post de sef.
Se stie ca primarul PDL-ist Catalin Flutur este nemultumit de activitatea in partid a actualei directoare de la Garda de Mediu despre care a declarat ca"a avut o prestatie necorespunzatoare in campania electorala"
Mutarea lui Ghiorghiu semana a transfer de fotbal, PDL-ul pricopsindu-se cu un priceput director si un indeminatec aplaudac si lipitor de afise, intr-un cuvint, un adevarat membru.

4 comentarii:

  1. de aoameni de acest fel e plin targul Botosanilor.Saracia sau dorinta de parvenire ii impinge. Astia sunt romanii!

    RăspundețiȘtergere
  2. In materie de transferuri, ultimul este cel al nepoatei lui Cozminca. Florentina Cozminca, suparata ca partidul nu-i mai oferea nimic, s-a gindit sa se "ofere" PD-L ului. A cerut in schimb sa nu fie data afara de la Apa Grup si s-a dedicat trup si suflet domnului deputat cu buhaiul. Drept urmare, acuma se da mare ca de ea depinde cine va fi dat afara de la regie. Maricel nu se supara. De ce oare?

    RăspundețiȘtergere
  3. va invit pe blogul de poezie www.mariusaldea.wordpress.com
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere

ClickComments