Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, noiembrie 08, 2009

Noi vrem program (pamint)

PITORAC CONSTANTIN este primar al orasului (hahaha) Flaminzi si proprietar al firmei de CATV din acea zona. Bineinteles, primar PDL. In concluzie pentru perioada electorala a decis urmatoarele:

S-a scos din grila de programe a firmei CATV din Flaminzi posturile Antena3 si Realitatea iar pe frecventele acestora s-a introdus B1 TV. Foarte tare! In curind unicul program care se va putea viziona in Flaminzi va fi doar B1TV. Orasenii din Falaminzi vor vedea la Nasu` pine la va curge singe din nas si pentru eu Basescu va fi unicul candidat.

Ca sa va distrati copios cu acelasi PITORAC CONSTANTIN intrati aici: http://www.primariafl.ro/files/Anexa_Model%20_CV%20primar.pdf si cititi-i biografia :)))). Tot marinar a fost baiatu`! Merita sa va amuzati cu pagina primariei Flaminzi.

La moda e gripa porcina


Daca tot e de bon ton sa scrii despre gripa porcina si cine s-a mai imbolnavit iata ultimele vesti:

Doi brancardieri de la urgente sint suspecti ca ar fi contaminati de virusul AH1N1 cauza din care s-a decis dezinfectarea triajului Botosani de la Spitalul Mavromati in regim de maxima viteza. Orice ar fi daca ajungeti la urgente refuzati targile. Faceti eforturi si mergeti pe picioare sau solicitati ca doua persoane sterilizate (de virusi:)))))) sa va faca scaunelul. :))

Marea parte a farmacistilor din Botosani au hotarit ca odata la doua ore in fiecare zi sa-si dezifecteze punctele de lucru, cauza din care vor inchide de 6 ori pe zi cite jumatate de ora.

Profesorii sint disperati pentru ca elevii iau in ris gripa porcina si se prefac bolnavi numai ca sa chiuleasca de la scoala. Cei mai inventivi poarta masti in timpul orelor si isi injura dascalii cu voce tare. Acestia nu au cum sa-si dea seama cine a vorbit tocmai din cauza mastilor pe care elevii le poarta. Si nu au cum sa intezica aceste masti. Distractia e mare!!

Directia de Sanatate Publica s-a aprovizionat incepind de ieri cu Tamiflu. In farmacii nu se gaseste deloc, stocurile fiind epuizate de doua saptamini. Medicamentul este unul despre care medicii spun ca ar ajuta la tratarea gripei porcine insa nu si la prevenirea ei. Daca vreti sa cumparati o puteti face insa de aici: http://www.onlinepharmacytracker.com/buy/tamiflu.html

Ziaristii pindesc o prima oficialitate care se va imbolnavi de gripa porcina, asa ca domnilor VIPURI daca nu vreti sa deveniti subiect de presa porcina spalati-va mai des pe miini, mincati mere ca au vitamina C si stati mai mult pe acasa. Ca la servici si asa nu se cunoaste ca mergeti.




vineri, noiembrie 06, 2009

Timpenii din presa locala

La doua saptamini de la izbucnirea isteriei in Romania se publica astazi pe un site local de presa urmatoarea megastire: "Prefectul cere sefilor de institutii publice sa ia masuri pentru prevenirea infestarii cu virusul AH1N1"

In zilele viitoare vor apare urmatoarele stiri:
-prefectul ureaza tuturor elevilor succes in acest an scorar
-prefectul le-a solicitat angajatilor prefecturii sa vina la ora opt la servicii
-prefectul cere sefilor institutiilor sa conduca institutiile
-prefectul nu tipa la angajati dar ii arde la salar
-prefectul a cerut consilierilor sa il consilieze
-prefectul s-a arata foarte multumit de masina care si-a luat-o acum trei ani
-prefectul a solicitat oamenilor de servici sa-i aspire biroul
-prefectul va ura botosanenilor de anul nou la multi ani

Din ciclul stiri pupicuriste sau hai sa-mi umplu pagina de web ne-e fost prezentata astazi stirea cu
prefectul.

PS: Nu cumva sefii de institutii sa nu ia masuri cu virusul AH1N1 ca au incurcat-o cu prefectul!!

O noua revista in Botosani


De ce tesla? Pentru ca o sa lovim acolo unde doare mai tare sau o sa curentam continuu pe toti cei care merita. Nu va fi o refulare, nu va fi nici o razbunare, nu isi vor gasi locul in paginile revistei, care tocmai debuteaza, interesele meschine, fie de partid, fie de afaceri. In primul rind, nu ne vom impopotona cu pecetea de revista a botosanenilor. Va fi o revista cu botosaneni si despre botosaneni. Nu ne dorim sa devenim nici lideri de piata, nici vectori de opinie, nici pol de influenta. Vrem doar sa aparem constant si sa cititi aici despre ceea ce se intimpla in jur, despre bucurii, despre necazuri, despre ceea ce ne dorim sa se intimple si despre ceea ce nu ne dorim, dar s-a intimplat. Absolut oricine va avea acces la aceasta revista, absolut orice problema, mica sau mare va fi descrisa in "Tesla". Iar daca "Tesla" va simti ca onoarea si demnitatea cititorului sint terfelite, va lovi naprasnic. Acolo unde doare cel mai tare.
Avem un scop. Acela de a duce lucrurile inspre normalizare. Vom pune si noi umarul, asa cum o fac si altii. Vom face doar ceea ce este etic de facut, adica vom arata cu degetul inspre corupti, inspre cei care isi bat joc de noi, inspre leprele vremii. O lume normala este o lume buna, dar, din pacate ne-am obisnuit cu anormalul izvorit din noroiul vremurilor noastre, asa incit multi nu mai avem ochi care sa critice. "Tesla" va face acest lucru. Indolenta si nepasarea vor fi aspru taxate. "Tesla" va curenta fatal pe oricine isi va permite sa-i desconsidere cititorii, incadrindu-i pe nedrept, in categoria gloata, considerindu-i astfel usor de manevrat in indeplinirea scopurilor meschine.
"Tesla" se inscrie astfel in peisajul presei locale linga presa independenta, unde jurnalistul isi poate face cu adevarat meseria si de unde cititorul se poate informa corect. Prea putina, din pacate, intr-un oras asa de mic si asa de sarac. "Tesla" va avea un pret modic pentru ca oricine sa poata avea acces la ea si sa o foloseasca atunci cind se considera nedreptatit, inselat, furat, mintit. Pentru ca Tesla poate deveni si vrea sa devina o arma de aparare a celor multi. De asta am infiintat-o.

PS: revista e color.....:))

Formatul electronic al revistei il gasiti aici

marți, noiembrie 03, 2009

Alte vesti din presa locala


Ultima stire de la Somax este ca cirma postului va fi instalat omul politic si de afaceri Gabrieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel Oprisanuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Fost candidat la fotoliul de senator din partea PNL, actualmente membru, da chiar membru PSD, medicul Oprisanu este unul din sfatuitorii de taina pentru noul actionar al postului. Deja Orisanu este un super sef al sefului de la Somax, prin mina lui trebuind sa treaca toate deciziile de achizitii ale postului.

Gabriel Oprisanu este in prezent directorul spitalului din Saveni si proprietar al retelei de CATV COCO-TV.

luni, noiembrie 02, 2009

MUZICA


Restart and reboot yourself
You’re free to go
Shout for joy if you get the chance
Password, you, enter here, right now

Se potriveste la prezidentiabilli, deh...cam la toti..dar care sa fie password?

duminică, noiembrie 01, 2009

Schimbari in presa

Dupa nici o luna de cind lucreaza la Somax TV Sergiu Balascau isi va pierde functia de redactor sef. De altfel el va parasi si postul TV unde numai ce se angajase. Sergiu va lucra tot ca redactor sef pentru Evenimentul de Botosani. Oficial se spune ca plecarea se datoreste unor nemultumiri financiare, insa neoficial de acesta plecare nu este strain liderul PNL Florin Turcanu un personaj dubios, cu mare influenta pe linga patronul postului tv. In acest moment Somax TV Botosani este condus de secretarul coordonator PNL Sorin Bradu.

ClickComments