Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

vineri, noiembrie 06, 2009

O noua revista in Botosani


De ce tesla? Pentru ca o sa lovim acolo unde doare mai tare sau o sa curentam continuu pe toti cei care merita. Nu va fi o refulare, nu va fi nici o razbunare, nu isi vor gasi locul in paginile revistei, care tocmai debuteaza, interesele meschine, fie de partid, fie de afaceri. In primul rind, nu ne vom impopotona cu pecetea de revista a botosanenilor. Va fi o revista cu botosaneni si despre botosaneni. Nu ne dorim sa devenim nici lideri de piata, nici vectori de opinie, nici pol de influenta. Vrem doar sa aparem constant si sa cititi aici despre ceea ce se intimpla in jur, despre bucurii, despre necazuri, despre ceea ce ne dorim sa se intimple si despre ceea ce nu ne dorim, dar s-a intimplat. Absolut oricine va avea acces la aceasta revista, absolut orice problema, mica sau mare va fi descrisa in "Tesla". Iar daca "Tesla" va simti ca onoarea si demnitatea cititorului sint terfelite, va lovi naprasnic. Acolo unde doare cel mai tare.
Avem un scop. Acela de a duce lucrurile inspre normalizare. Vom pune si noi umarul, asa cum o fac si altii. Vom face doar ceea ce este etic de facut, adica vom arata cu degetul inspre corupti, inspre cei care isi bat joc de noi, inspre leprele vremii. O lume normala este o lume buna, dar, din pacate ne-am obisnuit cu anormalul izvorit din noroiul vremurilor noastre, asa incit multi nu mai avem ochi care sa critice. "Tesla" va face acest lucru. Indolenta si nepasarea vor fi aspru taxate. "Tesla" va curenta fatal pe oricine isi va permite sa-i desconsidere cititorii, incadrindu-i pe nedrept, in categoria gloata, considerindu-i astfel usor de manevrat in indeplinirea scopurilor meschine.
"Tesla" se inscrie astfel in peisajul presei locale linga presa independenta, unde jurnalistul isi poate face cu adevarat meseria si de unde cititorul se poate informa corect. Prea putina, din pacate, intr-un oras asa de mic si asa de sarac. "Tesla" va avea un pret modic pentru ca oricine sa poata avea acces la ea si sa o foloseasca atunci cind se considera nedreptatit, inselat, furat, mintit. Pentru ca Tesla poate deveni si vrea sa devina o arma de aparare a celor multi. De asta am infiintat-o.

PS: revista e color.....:))

Formatul electronic al revistei il gasiti aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ClickComments