Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, noiembrie 08, 2009

La moda e gripa porcina


Daca tot e de bon ton sa scrii despre gripa porcina si cine s-a mai imbolnavit iata ultimele vesti:

Doi brancardieri de la urgente sint suspecti ca ar fi contaminati de virusul AH1N1 cauza din care s-a decis dezinfectarea triajului Botosani de la Spitalul Mavromati in regim de maxima viteza. Orice ar fi daca ajungeti la urgente refuzati targile. Faceti eforturi si mergeti pe picioare sau solicitati ca doua persoane sterilizate (de virusi:)))))) sa va faca scaunelul. :))

Marea parte a farmacistilor din Botosani au hotarit ca odata la doua ore in fiecare zi sa-si dezifecteze punctele de lucru, cauza din care vor inchide de 6 ori pe zi cite jumatate de ora.

Profesorii sint disperati pentru ca elevii iau in ris gripa porcina si se prefac bolnavi numai ca sa chiuleasca de la scoala. Cei mai inventivi poarta masti in timpul orelor si isi injura dascalii cu voce tare. Acestia nu au cum sa-si dea seama cine a vorbit tocmai din cauza mastilor pe care elevii le poarta. Si nu au cum sa intezica aceste masti. Distractia e mare!!

Directia de Sanatate Publica s-a aprovizionat incepind de ieri cu Tamiflu. In farmacii nu se gaseste deloc, stocurile fiind epuizate de doua saptamini. Medicamentul este unul despre care medicii spun ca ar ajuta la tratarea gripei porcine insa nu si la prevenirea ei. Daca vreti sa cumparati o puteti face insa de aici: http://www.onlinepharmacytracker.com/buy/tamiflu.html

Ziaristii pindesc o prima oficialitate care se va imbolnavi de gripa porcina, asa ca domnilor VIPURI daca nu vreti sa deveniti subiect de presa porcina spalati-va mai des pe miini, mincati mere ca au vitamina C si stati mai mult pe acasa. Ca la servici si asa nu se cunoaste ca mergeti.




Un comentariu:

  1. Buna.ti-am trimis o invitatie prin e-mail pentru a te face publisher si pe 100ro.blogspot.com ,as fi incantat daca ai accepta si ti-ai expune articolele si acolo.Bafta!

    RăspundețiȘtergere

ClickComments