Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

vineri, septembrie 18, 2009

Base+Ceasca=doi care ne-au prostit



Hai ca lilick-auftakt m-a provocat. Adica chiar numai o asemanare se putea gasi intre Ceasca si Base? Eu cred ca sint mai multe. Ia sa vedem:))

1. Amindoi erau amatori de sprit. Spre deosebire de Base care se mai urca si chilit la volan, Ceasca avea sofer si nu prea bea in public. Scuze pentru "erau". Base mai este!
2. Si Base si Ceasca sint legati ombilical de pasiunea pentru afaceri cu armament. Unul le face cu fratii altul cu baietii de la Secu.
3. Pasiunea pentru multime si adulatie. Eu cred ca Base-si compune poezii singur despre cit de smecher e. Si e daca poate prosti o tara intreaga.
4. Nici Ceasca nu suporta si nici Base nu suporta sa fie contrazis.
5. Promovarea nepotismului cu Nicu pregatit de presedinte si Elena facuta politician cu arcanul. Cel putin eu asa cred. Zic ca Elena nu si-a dorit sa fie politician, de altfel nici nu este. Ce mult regreta ea acum cafenelele din Dorobanti unde ca sa tii o conversatie docta n-ai nevoie de mai mult de 100 de cuvinte. La fel si Nicu traia doar pentru femei si sticle de whiskey.
6. Promovarea in functii cheie a aplaudacilor. La Ceasca se desfasura concursul care bate mai tare din palme. La Base care cara mai multe cu palmele.
7. Minciuni si promisiuni, aici nu este cazul sa dezvolt ca se stiu.
8. Intelectualii nu sint pe placul lui Base cum nu erau agreeati nici de Ceasca. Primu-i condamna la moarte prin infometare, celelalt a reusit deja acest lucru.
9. Zvonistica si dezinformarea arme preferate la ambii dictatori. Ca la majoriatea de altfel.

Hai ca ies prea multe asemanari si dupa aia ma duc cu mintea la prostii. Ca Ceasca tragea cam des pe la Neptun. :)) Nu de altceva dar Basescu Ceausescu luat ca un singur nume suna destul de rotund.

8 comentarii:

  1. ...Plus ca fiecare se supunea cate unei Elene. :))

    Bine gasite asemanarile. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mamaaaaaaaaaaaaaaaaa..ce-am uitat....Bine punctat. Merci. 10x. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  3. @lissa
    Din cauza unora ca tine n-as fi deacord cu introducera votului de la 16 ani. Totusi trebuie si putina minte ca sa votezei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am impresia ca in tineretea lui, Base il admira sincer pe Ceausescu si cred ca-l copiaza acum, in parte i-a reusit

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai s-a format in sistem, a facut parte din el, cum vrei sa se desprinda?. Normal ca-l admira pe cesca ca doar cum draq putea sa aduca blugi cafea si baxuri de tigari sa vinda prin constanta? Din cauza ca regimul era permisiv cu el. La fel face si el acum, e permisiv cu pupincuristii.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ionuţ, si altii au fost in sistem dar nu-l copiau nici atunci si nici acum,trebuie sa fii bolnav rau si astia care ajung sa-si impuna dictatura oriunde in lume sunt bolnavi...RAAAU

    RăspundețiȘtergere
  7. IL copie ca nu-l duce mintea la altceva si cred ca ii si place.

    RăspundețiȘtergere

ClickComments