Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

joi, noiembrie 18, 2010

Non presa

Ziaristii scriu despre ziaristi. Altii, care nici macar nu au scris un text in viata lor vor sa scrie acum despre presa, institutii media si ce se intimpla prin redactii. Da. E un subiect bun sa scrii despre jurnalisti de parca ar interesa asta pe cineva. Iata citeva subiecte care merita tratate si care odata scrise vor provoca adevarate miscari sociale printre cititorii avizi de informatii:
-s-au implinit 15 ani de la inaugurarea sobei de teracota din cancelaria Scolii generale nr 1 din Corlateni;
-soferul prefectului si-a spalat a doua oara Dacia personala din 1992 in vederea unei vizite la soacra, in decurs de o luna;
-in fata primariei au stationat timp de 3 minute doi consilieri locali, fiecare cu cite o legatura de covrigi in mina;
-s-a scumpit ceaiul verde la importator, drept urmate, amatorii vor trebui sa scoata cite 0,1 bani in plus pentru fiecare ceasca bauta;
-de doua luni nu s-a intrerut curentul electric in cartierul Primaverii, drept urmare citiva locatari de la 2 E au baut o vodka mare la crisma de peste drum. De bucurie evident;
-primarul municipiului Dorohoi a venit astazi in Botosani;
-botosaneanca care a pozat in calendarul sexy a trecut astazi prin fata muzeului, dar nu a intrat in el;
Teoretice un inceput, urmind dupa asta sa trecem la chestiuni mai serioase. Ne vedem la Belvedere....

4 comentarii:

 1. Chiar! E un început bun! Absolut comparabil, dacă nu superior cu ceea ce făcea domnul Poclid în anul de graţie 1999, când publica articole la comanda diferiţilor "oameni de afaceri" (a se citi "hoţi" şi "şpăgari") despre persoane cărora nici măcar nu le cunoştea numele corect. Totul, bineînţeles, în numele anchetei jurnalistice (lipsă) şi al unui pumn de arginţi (sau bancnote), aş zice eu. Dar ce mai contează când poţi, astfel, sta la masă cu grobianismul în persoană, poţi hăhăi în voie şi te şterge cu mâneca...

  RăspundețiȘtergere
 2. Salut!

  As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

  O zi buna!

  RăspundețiȘtergere
 3. va felicit pentru modul in care abordati diferite subiecte deosebit de interesante pentru cititorul botosanean. Distinsa doamna profesoara Poclid poate fi mandra ca reusiti sa ne atrageti prin prezentari inedite asupra problemelor actuale. succes si sarbatori fericite!
  irina

  RăspundețiȘtergere
 4. Buna Seara!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere

ClickComments