Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

marți, decembrie 22, 2009

Plec

...de sarbatori, adica miine la Amsterdam. Ce poate fi mai frumos...? La multi ani la toata lumea!

marți, decembrie 08, 2009

Poza noptii de mos Nicolaie

Dupa ce in vara si-au dat pumni si capuri in gura in sediul PNL Turcanu si Oprisanu isi dau acum limbi. Poate isi vor da si mina sa inceapa sa-si mai achite din datoriile facute in numele liberalismului prin vechile campanii electorale. Linga ei omul de afaceri Ghita Iavorenciuc cel care se pregateste sa-si dea doctoratul in limba romana incercind astfel sa-i ia locul Stefaniei Popescu prin noua gramatica inventata. La urma urmei cind vinzi la scoli becuri cu 100 lei bucata ce mai conteaza in ce limba negociezi spaga. In spate, il observati cu o mina extrem de satisfacuta pe activistul Ghita Vizdoaga cel pentru care meseria de membru ar trebui bagata in nomenclator. Deci doi de Ghita si doi de Bombita.

De Botosani....

1. Vicepresedintele Consiliului Judetean, Catalina Lupascu, nu a primit inca niciun domeniu de activitate de care sa se ocupe de la preluarea functiei. Presedintele Mihai Tibuleac evita sa ii dea atributii noul vicepresedinte, pentru ca nu stie daca aceasta poate sa le duca sau nu la indeplinire...

Sugestie: Sa-i dea sa se ocupe de curatenie, udat florile, parfumat incaperi si de uniformele portarilor. Pina la urma trebuie sa se aiba si pe astea cineva in subordine.

2. Rezultatul alegerior, contestat si la Botosani. Liderii PSD au intentia sa ceara verificarea voturilor nule la al doilea tur al alegerilor prezidentiale. Ei sustin ca buletinele nule au fost depozitate la Judecatorie, fara insa ca membrii Biroului Electoral Judetean sa se uite pe ele. Presedintele biroului electoral sustine ca legea nu prevede verificarea voturilor nule.

Concluzie: Niste idioti. Aici au cistigat cu 61% unde dracu sa-i mai fi furat cineva. Probabil ar fi contestat si daca aveau 100% la cita prostie e pe aici.

3. Presedintele PSD, Mircea Geoana, l-a felicitat direct pe liderul din Botosani al PSD, Gheorghe Marcu, pentru rezultatele din al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidentiale de duminica."M-a felicitat personal pentru rezultatele de exceptie si m-a rugat sa transmit felicitarile si colegilor mei din Botosani", a declarat Marcu.

Intrebare: Cit de neghiob poti fi sa te lauzi ca te-a felicitat un prostanac? Si mai declari asta si la presa.

4. Deputatul Florin Turcanu, care este si presedinte al PNL Botosani, a declarat ca va vota pentru un guvern cu PD-L. Dupa ce luni seara liderii PNL s-au intilnit in sedinta la Bucuresti, Turcanu sustine ca cei mai multi presedinti de filiala vor la guvernare alaturi de PD-L."Am analizat situatia de fapt si cei mai multi lideri de filiale vor guvern cu PD-L. Pozitia mea va fi un vot pentru un guvern cu PD-L. Basescu a vorbit cu mai multi lideri PNL si cred ca asa va fi", a spus Turcanu.

Trist. Ciobanul vrea la putere. Dupa ce a dansat in noaptea alegerilor la sediul PSD pe muzica fanfarei din Vorona si s-a pupat cu toti cei pe care i-a izgonit din partid analfabetul a schimbat macazul. Se si vedea taranoiul ministrul agriculturii isi facuse si lista cu propuneri de secretari de stat iar pe amanta voia sa o infinga fix directoare la ISJ. Dar la cit de nesatui de non valori sint si cei de la PDL nu m-ar mira sa-i primeasca mina intinsa.

Cam acestea sint citeva din stirile aparute in ultimile zile in Botosani. Iata citeva insa care nu au aparut:

-Desi impuscat in picior finantistul Paul Mustata topaia in noaptea alegerilor pe ritmuri de muzica populara fix in sala de sedinte a PSD Botosani. Tare aproape i se parea atunci postul de Comisar Sef la Garda Financiara locala, post care l-a mai ocupat in trecut.

-Viceprimarul Ghiorghita a dus maneaua pro Basescu (urita chestie a mai inventat si chiorul) fix in mijlocul serbarii PSD undeva pe la 2 de noapte cind stia rezultatele numaratorii PDL. A dat la maxim si a asteptat sa si-o ia peste ochi. Putin a mai lipsit.

-Razvan Rotaru aspirantul la calitatea de sef al Garzii de Mediu si-a mai tras un concediu medical. De doua luni face campanie electorala bolnav de inima dar mai nou, si-a mai luat un concediu medical de o luna de la o doctorita din Dorohoi pe motiv de boala de unghii. Macar a avut ce sa-si bage in git cind a anuntat BEC-ul rezultatele.

-Florin Turcanu nu renunta la ideea de a impune trei secretari de stat din Botosani, liberal evident pe listele noului Guvern iar pentru asta e dispus sa-l tradeze si pe CRIN, cel care l-a ajutat sa acceada la sefia filialei locale PNL.

-Dupa ce in urma cu o luna si jumatate postul de televiziune la care am lucrat 11 ani Somax TV a fost cumparat de patronul unei firme de constructii, Victor Mihalachi se pregateste o noua tranzactionare. Acesta a anuntat vinzatorul, firma UPC Romania ca ar vrea sa renunte la tranzactie si ca-si doreste banii inapoi. Cred ca cei de la UPC s-au tavalit pe jos de ris cind au vazut propunerea insa sigur Victor va primi un raspuns politicos, daca nu chiar evaziv.

-Despre senatorul Liviu Campanu, fostul presedinte PNL Botosani, actualmente independent se aude ca e in carti pentru postul de ministru al Sanatatii. Asta pentru ca e liderul independentilor din senat dar si pentru ca tras tare pentru Basescu campania asta.


marți, decembrie 01, 2009

Din Motive de Greata...


Profunda nu am scris deloc pe blog cit timp a durat campania electorala. Luni voi publica mai multe....
Deocamdata a aparut revista Tesla cu nr 2. Iata coperta. Se poate gasi pe la chisoscurile de ziare...

ClickComments