Powered By Blogger

Ionut POCLID

Fotografia mea
Botosani, Botosani, Romania

duminică, august 09, 2009

Casa primarului din cea mai sigura zona din Botosani a fost jefuita


Casa de la AlfaLand a primarului Catalin Flutur a fost sparta astaseara de hoti. Momentan politia si procuratura se afla la fata locului pentru recoltarea de probe. Primarul impreuna cu familia se afla in concediu in Malta. El va sosi in Botosani abia miercuri. Politistii nu pot evalua in acest moment pagubele, ele vor fi cunoscute exact atunci cind familia Flutur va fi in Botosani. Hotii au incercat fortarea unei usi nu au reusit, dar au patruns in casa prin spate pe o usa care da spre terasa.


Pina in acest moment Cartierul Alfaland era considerat unul dintre cele mai sigure din Botosani. Prin contractul semnat cu locuitorii din zona, omul de afaceri Gelu Ciubotaru se obliga sa asigure paza locuintelor, in acest scop fiind angajati citiva paznici. Lunar, pe mentenata, locuitorii zonei platesc 350 de lei.


Contactat primarul Flurur a parut afectat de cele intimplate insa a spus ca locuinta sa este asigurata iar eventualele pagube nu vor fi suportate din buzunarul propriu. Cel mai probabil hotii vor fi prinsi repede chiar daca politia va face exces de zel, dat fiind faptul ca primarul Catalin Flutur va fi nasul de cununie al sefului IGP Botosani.


PS...iata un exemplu de reclama mincinoasa

Siguranta
Pozitionarea in afara mediului urban, retras de la strada si de la traficul frecvent precum si imprejurimile in care natura nu a fost deranjata de la cursul ei normal, i-ar face pe unii sa se gandeasca la aspectul protejarii bunurilor si a proprietatilor sau la siguranta individuala. E firesc, insa acestea nu sunt probleme in Alfa Land.
Copii se joaca in fata casei fara nicio grija. Masinile sunt permanent in siguranta. Noaptea, personalul de paza se plimba pe aleile luminate ale cartierului avand grija ca intimitatea locuitorilor sa nu fie deranjata. Siguranta, accesul supravegheat, camerele de monitorizare sunt lucruri normale in Alfa Land
. (http://www.alfaland.ro/)

ClickComments